11 SERVEIS MEDICS XAMBA B 23 10 13 0 1182 1330 33

12 B.F. VILADECANS B 22 9 13 0 1138 1223 31

13 AB EL VENDRELL 23 7 16 0 1176 1335 30

SÈNIOR MASCULÍ ESQUITX CB VILASECA 65 TORREDEMBARRA BC 81

B.MORILES VENDRELL 68 TORREDEMBARRA BC 64 Derrota del sènior al camp del Vendrell per 4 punts, fet que fa perdre l'average també ja que a casa vam guanyar de 9. El primer quart va ser igualat, amb diferencies curtes al marcador, el seu millor jugador, però, entrava en ratxa i no el podíem parar. Al segon quart obtenim una avantatge de 9 punts gràcies a la defensa i les transicions, un altre cop però, l'equip es relaxa i s'acaba el segon quart 2 amunt.

Al segon quart obtenim una avantatge de 9 punts gràcies a la defensa i lestransicions, un altre cop però, l'equip es relaxa i s'acaba el segon quart 2 amunt.

El tercer quart es dolent, el rival es fica en zona, ens col.lapsem i perdem el quart 20-10. L'últim quart l'equip comença bé, i en 3 minuts retallem la diferència de 8 punts. Fins al final el partit es mou en poques diferències. Alguna molt discutible decissió arbitral i el poc encert fa que s'arribi a l'última possessió amb 4 avall, un tir de tres nostre on hi ha una falta flagrant no pitada, (la pilota va a 2 metres del jugador que tira),

Page 5: TORREDEMBARRA

5

comentada pels jugadors rivals i l'entrenador, fa que no disposem de 3 tirs que potser ens haguessin permés, al menys, salvar l'average particular C.JOVENTUT BARANES BRUSCA 65 TORREDEMBARRA BC 81

16 B. CANTAIRES TORTOSA 2010 24 1 22 1 1198 1777 24

SÈNIOR “B” FEMENÍ B.CANTAIRES DE TORTOSA 32 ÒXID TORREDEMBARRA BC 58 Nou les victòries consecutives i segones en solitari a la classificació: és un motiu de gran satisfacció per tot el grup Òxid. El partit va començar malament ja que vam arribar justet al pavelló, també ens van obrir tard, i l´escalfament no va ser el desitjat per iniciar el partit. Al minut 6 la primera cistella i un parcial de 8 a 8 al final del primer quart. Moltes pilotes perdudes i poca efectivitat a l´atac per part de tots dos equips. Al segon quart la dinàmica del partit era similar encara que el ritme va pujar i ens va donar 3 punts d´avantatge al descans, 17 a 20. Les recuperacions de pilota i el domini del joc interior van trencar el partit a favor de l´Òxid a mitjans del tercer quart, i amb el marcador ja sentenciat l´equip va fer un millor joc col·lectiu.

Page 6: TORREDEMBARRA

6

Finalment una diferència al marcador que fa justícia a l´esforç de tothom per treure un partit difícil. Felicitats noies. La pròxima setmana l´Òxid jugará contra el líder al Pavelló Sant Jordi, CB Aguiles, el millor partit que es pot veure a la categoria. Tots esteu convidats. ÒXID TORREDEMBARRA BC 42 C.B. ÁGILES 40 Gran victòria contra el líder en l´últim segon amb un triple de la Natàlia. Espectacular final per un partit que les noies Òxid es mereixien guanyar. Desena victòria seguida, una gran feina durant tota la segona volta, amb tres partits pendents per acabar la fase territorial. La clau del partit ha estat la primera part. Al primer quart, un ritme molt alt i una gran defensa deixava a les visitants només amb 9 punts. Al descans, amb una línea de treball col·lectiu, s'arribava amb 7 punts d´avantatge al marcador. A la segona part el líder apretava amb una defensa oberta i pressionant la circulació de la pilota, i la diferència al marcador es reduia. A l´últim quart els dos millors equips de la categoria es jugaven l´honor de la victòria que es va quedar a Torredembarra. Felicitar a totes les jugadores pel seu esforç, amb el premi de la segona plaça per l´equip Òxid. El proper cap de setmana dos partits contra Salou i TGN. C.B. SALOU EMIMON 22 ÒXID TORREDEMBARRA BC 41 Victòria amb més problemes dels previstos a la visita a Reus, on es jugava el partit contra el CB Salou Emimon. Al primer quart l´equip Òxid va sortir molt fort i va aconseguir més de 10 punts d´avantatge amb una gran defensa. Al segon quart la defensa també va ser molt intensa però vam estar molt desencertats a l´atac amb només 2 punt en tot el quart. Al descans 10 a 18. No podiem relaxar-nos i al tercer quart es va jugar amb més encert i amb el mateix nivell defensiu de la primera part. Al darrer quart es va aprofitar per repasar les situacions tàctiques pel partit del diumenge. Quasi 20 punts d´avantatge contra un rival que va sorpendre per la seva millora i intensitat. Felicitats Òxid! Amb previsió del partit del dia següent contra el TGN es van fer moltes rotacions i totes les jugadores van jugar molts minuts.

Page 7: TORREDEMBARRA

7

ÒXID TORREDEMBARRA BC 53 TGN BÀSQUET 44 Gran partit del sènior Òxid als Caus diumenge al matí, contra un rival molt difícil i l´ùltim pas per aconseguir una segona volta "perfecta". Amb la victòria l´equip es classificava automàticament per la segona fase de Lleida entre els 3 primers, amb opcions d'ascens, i el subcampionat de la territorial de Tarragona. El partit va ser molt igualat i des del primer quart els dos equips van sortir amb una gran intensitat al joc. El rival es jugava molt i volien repetir el triomf de la primera volta i amb una pressió a tota la pista posava moltes dificultats a les jugadores Òxid. Al descans es va arribar amb un punt per sota. A la segona part es va controlar el ritme de partit i amb una gran defensa i el domini del joc interior la victòria es va quedar a Torredembarra. A falta de l´ùltim partit per finalitzar la primera fase cal felicitar a tota la plantilla, a les jugadores sense fitxa, afició i cos tècnic per una gran classificació, però sobretot pel privilegi de veure moltes cares de felicitat i de satisfacció a tots els que formem la familia Òxid.

12 CE ALCOVER 22 1 21 0 465 1343 23

SOTS-21 MASCULÍ INSTA-REC C.B ALCANAR 47 TORREDEMBARRA BC 104 Us ficaré en situació: era el dia de la presentació dels equips de bàsquet d’Alcanar, gent al pavelló amb ganes de festa i pressió ambiental, els jugadors locals físicament potents, i els torrencs vuit sub-21 amb dos juniors i sense l’entrenador Armand. Tot s’ha de dir que els d’Alcanar son els últims de la competició, peró la cosa no pintava bé. Quan va començar el partit va ser tot costa avall. Un parcial de 0-13 en cinc minuts va servir per encarrilar el partit. La pressió defensiva que van fer els torrencs va ser determinant, els locals no sabien com superar-la i els de Torredembarra es van fer un fart de recuperar pilotes. Cal destacar, també, el potencial ofensiu dels torrencs un allau d’encert i efectivitat que quan no entrava la pilota es bolcaven a agafar el rebot ofensiu tenint moltes segones opcions i encistellant-les. Només un punt negre en el segon quart en el que es va baixar la intensitat defensiva durant cinc minuts que sumats amb un desencert ofensiu va provocar que els de Alcanar guanyessin el tercer quart. A poc a poc, defensant molt bé ens varem colar a la festa d’Alcanar. Cal felicitar, a tots els jugadors pel nivell i la intensitat que tenen i en especial als dos juniors que van estar a un bon nivell defensiu. Si continueu així teniu moltes possibilitats de estar molt amunt a la taula. Parcials: 3-24, 15-34, 18-16, 11-30 RIUDEUBAS 22, MARTÍNEZ, MOLINA 19, YUSTE 5, ROURA 18, FORTUNY 17, LLORAC 8, AGUILAR 7, CAMPOS 8, SORIANO.

Page 9: TORREDEMBARRA

9

A.E. MONTBLANC 76 TORREDEMBARRA BC 82

TORREDEMBARRA BC 64 C.E. DESPERTAFERRO 57 Victoria important del sub-21 contra el 3er classificat que fa que mantinguem intactes les possibilitats d'entrar entre els 4 primers sub-21 i jugar la fase final. El partit es presentava complicat degut a les baixes el mateix dia de partit dels 2 jugadors alts de l'equip, Nacho i Eloi. D'urgència es va convocar a Toni, a més de Manel i Alejandro del junior. El rival, un equip veterà i amb força altura va proposar un partit físic, defensa sempre en zona i en atac carregant el joc interior. Els nostres van sortir ansiosos degut a la importància del partit, fet que va fer que es fessin tirs precipitats, El rival s'escapava al marcador, pero 3 triples seguits retallaven la diferència 17-21. Al segon quart el rival aumenta la duresa, permesa per l'arbitre, minut 19:30 1 falta pitada al rival... nosaltres no estem bé i només anotem de fora. S'acaba el segon quart 28-39, 24 dels punts anotats de 3. Al tercer quart la cosa canvia, comencem a robar pilotes i a fer coontraatacs ràpids. Dins la zona tanquem bé el rebot i seguim anotant de fora, s'acaba el quart un punt avall. A l'ultim quart el rival no aguanta el ritme, els deixem en 6 punts i comencen a confondre el joc dur en joc violent, permés per l'arbitre i originant el que va passar al final. Amb les derrotes de La Selva i Montblanc l'equip aumenta les possibilitats, aixó si, s'han de guanyar els 2 partits que queden, el primer dissabte a les 11:45 al sant jordi contra el Ploms, equip que ha certificat la classificació aquesta setmana. Un cop més, agraïr l'ajuda dels juniors. TORREDEMBARRA BC 62 REUS DEPORTIU 57

11 INSTA-REC CB ALCANAR 19 0 19 0 873 1473 19

JÚNIOR FEMENÍ GAM VILA-SECA 67 TORREDEMBARRA BC 56 TORREDEMBARRA BC 35 POLIC. COMARCAL EL VENDRELL 89

11

Bon partit del juvenil femení contra La Pobla de Mafumet, un dels rivals més díficils en la competició escolar. Continuem amb la nostra forma de jugar, defensa individual a tota la pista i atacs ràpids a la contra. Tot i que vam tenir bones opcions d'encistellar, el nostre percentatge sota cistella no és gaire bo. Cal treballar molt per millorar en aquests aspectes de tècnica individual. Enhorabona, a continuar treballant Parcials: 10-5 16-7 8-14 14-12

C. CARMELITES 41 TORREDEMBARRA BC 63

Equip J G P NP TF TC Punts 1 AE LA POBLA DE MAFUMET 3 2 1 0 142 92 5

2 COL·LEGI AURA JF 2 1 1 0 66 67 3

3 TORREDEMBARRA BC 1 1 0 0 48 40 2

4 C. CARMELITES 1 0 1 0 26 36 1

5 AEE IES COLLBLANC 1 0 1 0 14 61 1

JÚNIOR MASCULÍ C.B. SALOU 63 TORREDEMBARRA BC 105 Molt bon partit dels de Torredembarra. Cal dir que es va jugar contra l’últim classificat, però hem d’estar molt contents tots ja que la intensitat defensiva ha servit per recuperar moltes pilotes i per a tenir bones possibilitats ofensives. El partit ha començat molt igualat amb alternances a l’electrònic i acabant amb un parcial de 22-24. Tot s’ha de dir que en aquest primer quart la defensa no acabava d’encaixar bé i els locals han fet tres triples amb molta facilitat. Al segon quart, després que ens igualessin el partit a 24 punts, ha estat tot un allau: amb bona defensa recuperant pilotes i amb molt d’encert ofensiu amb un parcial en set minuts de 0-29. Al tercer quart ens hem relaxat i ens ha entrat “la pájara”: dos minuts dolents de defensa a meitat del segon quart i una defensa zonal 2-3 dels locals que no la trencàvem, ha servit per a que ens fessin un parcial, en dos minuts, de 0-8 i els locals han guanyat el quart de cinc punts. Però l’últim quart també ha estat molt bo amb defensa i s’han pogut recuperar moltes pilotes que han servit per fer cistelles fàcils. Destacar que aquesta es la línea que hem de seguir una bona intensitat defensiva fa recuperar pilotes i que l’equip rival es desesperi no donant temps a fer una bona defensa i així facilitar-nos l’atac. Moltes felicitats a l’equip que després d’unes derrotes inesperades es mereixia aquesta victòria. Hem jugat com un equip i si donem continuïtat a això aconseguirem les nostres fites. El

Page 12: TORREDEMBARRA

12

partit ens ha de servir per aprendre i superar-nos, no ens hem de quedar aquí podem guanyar a qualsevol, només ens ho hem de proposar. Endavant!!! Parcials: 22-24, 7-32, 19-14, 15-35 MATA, TROIANO 7, CAMPOS 8, ASENSIO 17, PIE 8, CAÑELLAS 2, SORIANO 26, ESCUDÉ 2, CAMPAÑA 18, MA 7, JIMÉNEZ 10 TORREDEMBARRA BC 71 C.B. MORA D’EBRE 77 Molt bon partit . Resultat enganyós. Un partit que s’ha escapat a l’últim quart, sobretot ens ha sobrat l’últim minut en el que amb un triple i tres tirs lliures els visitants han sentenciat el partit. La defensa ha sigut la nostra creu, sobretot en el primer quart i també a l’últim on hem deixat que els de Mora fessin contraatacs amb molta facilitat. No hem sabut parar l’única arma que han utilitzat els de la ribera de l’Ebre. Amb una bona defensa al segon i al tercer quart hem pogut mantenir-nos vius al partit anant-nos al descans amb un empat treballat a 36 i al final del tercer quart amb un avantatge de cinc punts. Però a l’últim quart ens hem precipitat, hem pres decisions dolentes de tir, ens ha faltat una passada més al company, una transició ràpida en defensa i una mica més d’ambició. Els de Mora han començat a creure cada vegada que nosaltres fallàvem el nostre atac i ells amb un ràpid contraatac feien cistella. Hem d’intentar ser un equip i pensar més amb els companys confiant els uns amb els altres i segur que les coses ens aniran millor. Hem d’entendre que quan a un no li surten les coses fallem tots i el primer jo, com a entrenador, i els companys ens hem d’animar els uns als altres i donar-nos ànims, no criticar-nos constantment. Això ens fa molt de mal. El proper partit es contra Alcanar si mantenim un bon ambient i fem una bona feina de cara als entrenaments d’aquesta setmana segur que els podem guanyar. Ànims i a per la propera victòria!!! MATA, MARTÍN 2, TROIANO 7, CAMPOS 3, CENDON 2, ASENSIO 7, PIE 2, CAÑELLAS, SORIANO 15, ROMERO 27, CAMPAÑA 6, MA. TORREDEMBARRA BC 54 PROM. BERCEVI C.B. ALCANAR 60 Partit molt igualat entre dos equips que acabaran aquesta temporada igualats a la classificació. No ha sigut tanta la diferència amb la que s’ha arribat al final del partit, ja que els d’Alcanar han tingut més encert des de la distància de 6,25 que els de Torredembarra. Els visitants s’han passat la major part del partit fent una defensa en zona 3-2 que ha sigut molt difícil de trencar pels torrencs, que davant de la desesperació de no fer cistelles fàcils intentaven una i altre vegada el tir de tres i no entrava.

Page 13: TORREDEMBARRA

13

La transició defensa-atac dels torrencs ha sigut molt lenta i per tant als d’Alcanar els hi donava temps sobrat per col·locar la seva defensa i dificultar la penetració i les cistelles des de l’interior dels nostres jugadors. L’últim quart ha sigut decisiu i els d’Alcanar només han fet cinc cistelles, però la diferència es que han sigut de tres punts cadascuna. Els de Torredembarra només han anotat de dos punts, exceptuant un triple, i aquesta diferència ha sigut suficient per perdre el partit. La defensa nostra ha estat molt passiva, en algunes ocasions només calia donar un pas més per arribar a molestar al contrari però no hem realitzat aquest esforç. El proper partit serà contra el Cambrils, que es el segon a la classificació, un equip potent al que intentarem plantar cara a casa seva. Aquesta setmana hem de treballar molt per aconseguir-ho. Ànims i a per la propera victòria!!!

14

CADET “A” MASCULÍ TORREDEMBARRA BC 41 BÀSQUET L'ARBOÇ 56 A l'inici del partit han començat bé en defensa, concentrats, però l'atac ha estat de poca efectivitat (parcial 11-5). Al segon període, com que a l'atac no ens sortien bé les coses, hem deixat de defensar amb intensitat i els visitants han aprofitat per treure una diferència que mai hem pogut remuntar (7-24). El 3er i 4t periodes s'han mantingut igualats però la nostra manca de resolució ofensiva no ha donat esperances a la remuntada. TGN BÀSQUET 60 TORREDEMBARRA BC 57 TORREDEMBARRA BC 70 NÀSTIC MF VERMELL 45

9 GAM CB VILA-SECA A 8 2 6 0 396 480 10

10 TGN BASQUET 7 2 5 0 373 436 9 CADET “B” MASCULÍ AAEET MASIA BOU 65 TORREDEMBARRA BC 81

Page 15: TORREDEMBARRA

15

Si fem un resum, la situació es difícil de compendre. A la primera fase vam perdre de més de 20 punts a la visita a Valls. La setmana passada vam perdre de 40 a Tortosa i l'AAEET va guanyar al Tortosa fa quinze dies. Això ens dona la referència de la millora i també de les nostres possibilitats. Hem de jugar com la segona part d´aqueta setmana, amb una gran intensitat i amb una bona lectura de joc per pendre bones decisions al partit. La primera part va estar marcada per moltes errades en defensa i un atac sense agressivitat cap a cistella, fets que ens van fer anar al descans amb 9 punts per sota al marcador. A la segona part, amb un gran esforç defensiu i millor encert en l´atac, a més d'un bon treball de rebot, l´equip va treure un bon partit de la visita a Valls. Felicitats a tots.

La setmana pròxima descans. A recuperar forces.

Page 16: TORREDEMBARRA

16

TORREDEMBARRA BC 60 PUGCERVER LA SALLE 57 Gran victòria contra el líder invicte! Era el moment de demostrar que aquest equip ha donat un pas endavant, amb un gran partit contra el millor equip de nostre nivell. No tenim res a envejar a altres equips de superior categoria, per que els nois quan surten a jugar donen un 100% i no es pot demanar res més que l´efectivitat, d´intensitat som els millors!

Al primer quart l´equip rival pressionava molt i ens va robar moltes pilotes que van acabar en cistella fàcil. Encara així era un parcial que es podia remontar.

Al segon quart es va reaccionar i es va millorar el joc. Al descans tot molt igualat.

Al tercer quart vam jugar un bàsket molt intens i a gran nivell defensiu, que deixava l´incertesa del marcador per l´ùltim quart.

I al darrer es va treure el millor de tots..... i va ser genial!

9 CB CALAFELL B 8 1 7 0 360 578 9

CADET “C” MASCULÍ TORREDEMBARRA BC 48 IES COLLBLANC 71 El partit va estar marcat per la defensa en zona tancada que va fer el nostre rival durant tot el partit. Amb només cinc jugadors ens van demostrar com es juga en equip. Es van tancar en zona i la majoria de punts els van fer a causa de la nostra mala defensa. Malgrat això, es veu una gran millora en el joc. Vam tenir una circulació de pilota correcta i un bon tir exterior, però ni buscavem el rebot, ni sortiem ràpid per no deixar col·locar-se a la defensa rival ni penetravem quan ja estaven colocats en defensa. El primer quart va ser nostre per cinc punts de diferència però com ja comença a ser costum vam començar a perdre el partit al segon quart amb un parcial de 4-18. El tercer quart el vam tornar a pedre de cinc punts i l'últim de 9. Malgrat això, esteu millorant molt. No us desanimeu i seguiu treballant fort. COL·LEGI EL CARME 55 TORREDEMBARRA BC 19 Partit molt importat no tant pel resultat en si (ja que em perdut de 36 punts) si no per l'excel·lent actitud dels jugador del Cadet C. En un partit molt complicat i a priori sense massa opcions, ja que jugàvem amb el líder invicte de la Lliga i que en la primera volta vam perdre a casa de 82 punts!!! Però, malgrat això, els jugadors han sortit molt motivats i ficats al partit. No voldria deixarme a ningú així que la felicitació és conjunta!! Perquè avui nois, durant TOT EL PARTIT heu lluitat JUNTS!!!!I Això és molt important perquè segons el resultat hem perdut de 36 punts (9 de desaventatge per quart) però si ho comparem amb el primer partit heu rebut la meitat de punts!!!

Page 18: TORREDEMBARRA

18

Heu plantat cara a l'equip més bo de la categoria on tots són cadets de segon any i ataquen i defensen molt bé!!! Vull fer menció especial a la defensa que s'ha fet durant tot el partit amb intensitat i agressivitat. Crec que aquest és el camí!!! Si aumentem una mica més la intensitat defensiva i ataquem sense por el partit de demà el podem guanyar!!! TORRE!!!!!! TORREDEMBARRA BC 79 AEE IES S.PERE I S.PAU 29 Després de la gran feina defensiva d'ahir i el gran atac de dissabte passat on vam fer molts punts amb una defensa rival en zona molt tancada. El partit d'avui ha estat el primer partit que hem jugat en EQUIP, amb una defensa molt forta i agressiva, amb una defensa individual a tot el camp. Només hem patit més del compte el primer quart. Al segon quart hem pujat la intensitat defensiva i fruit d'això, s'han fet un munt de cistelles ràpides i fàcils, amb un gran parcial de 18 punts d'avantatge. Al tercer quart hem continuat jugant amb la mateixa intensitat defesiva i tornant a tindre bones opcions de cistelles clares, amb un parcial de 20-6 en aquest quart hem sentenciat. Però lluny de baixar els braços per la confiança a l'últim periode, hem continuat amb la mateixa intesitat defensiva que els dos quarts anteriors per acabar de arrodonir el marcador en 50 punts de diferència en el còmput global del partit. Vull acabar la crònica felicitant a TOT L'EQUIP amb menció especial al Rafa que s'ha escapat per poder jugar: MOHA, DAVID, LUIGI, MARC, JOEL, PAU, ÓSCAR, MIGUEL, GUILLEM, MIGUEL ÁNGEL, RAFA. Si continueu en aquets camí amb intensitat defensiva, atenció i jugant en equip podrem aconseguir més futures victòries. ¡¡¡ENHORABONA NOIS!!!!!

19

PRE-INFANTIL MASCULÍ TORREDEMBARRA BC 42 AMPA TERESIANES 54 Es veu que el canvi d'horari de jugar sempre de local a les 13 h a jugar a les 11,30 h, a més del temps sense jugar degut a partits aplaçats i jornades de descans, ha perjudicat la concentració a l'inici del partit. Als 1er, 2n i 3er periode els nostres nois han sortit adormits al camp de joc, i això s'ha notat al joc, tant a defensa com en atac (parcial 10-28). A la darrera meitat del partit és quan els nostres nois han començat a realitzar el joc al que ens tenen acostumats, però no ha estat suficient, malgrat haver guanyat el parcial de la segona meitat (32-26). És important sortir des dels primers minuts a guanyar el partit. TORREDEMBARRA BC 32 C.B. CAMBRILS 69 A.D TORREFORTA 47 TORREDEMBARRA BC 39

20

Bon partit del pre-infantil femení contra les Teresianes. Cal destacar l'esforç a pista de les 9 jugadores que hi van participar. L'actitut a la primera meitat no va ser gaire bona, pero una vegada començada la segona meitat la mentalitat va canviar. Bona predisposició al treball, defensa més activa i més intensitat a l'hora d'atacar. Tot i la derrota, el treball és molt satisfactori, cal més compromís amb el grup i més concentració i esforç als entrenaments. TORREDEMBARRA BC 09 AEE IES JOAN XXIII 59 Derrota del pre-infantil femení contra l'A.E.E. Joan XXIII, un rival molt superior a nosaltres. La dinámica de l’equip va ser bastant pasiva, defensa tova i poca rapidesa en atac. Tot i això l’actitut de l’equip va ser bona i el treball està ben fet. Ànim noies, cal continuar treballant amb més intensitat.