Natació publicitat estiu 2014

2
Com cada estiu, ens trobem a la recta final de la temporada. És per això que ja comencem a preparar la següent amb la mateixa il·lusió i empenta que cada any i on el nostre objectiu serà continuar i si pot ser millorar, els nostres èxits individuals i de club. Un dels èxits més importants que ja hem aconseguit com a club a sigut poder organitzar per primera vegada els cursets de natació d’estiu de Castellvell. Durant aquest any hem seguit participant en les competicions d’hivern que s’organitzen a Vila-seca, Valls i Salou. A més, a la Final del Trofeu Diputació del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre el Gerard Gallego va aconseguir un 5è lloc en 25 esquena i l’Andrea Gallego va aconseguir una medalla de bronze en 25 lliures i un 4t lloc en 25 esquena. Al Provincial de Natació a la Fase Territorial del Camp de Tarragona, el Gerard va aconseguir un bronze i un 4t lloc i l’Andrea 2 ors. En Salvament i Socorrisme, hem participat en 3 competicions i en els Campionats de Catalunya d’hivern en piscina també vam aconseguir molt bons resultats: l’Andrea 2 argents i un 4t, també hi van participar el Gerard, la Xènia, l’Albert, l’Helena, la Elisabet, la Qiao Lan, el Joaquim, el Josep i el David. El David i el Joaquim van quedar 1rs en llançament de corda. Vam quedar 4ts de Catalunya en la classificació final conjunta masculí/femení en categoria absoluta i 6ns de Catalunya en categoria d’edats. A més, els proper 16 d’agost participem a les 6h de resistència de Riudecols, el 22 a les 6h de resitència de l’Aleixar i el proper 11 de setembre participarem a la Travessa al Port de Salou. També el 12 d’octubre participarem als Campionats de Catalunya de Salvament i Socorrisme de platja a Barcelona en les categories juvenil, junior i absolut. Volem agrair la participació de tots els nens/es i la col·laboració dels pares i mares. AE Natació Castellvell del Camp ANIMA’T !

Transcript of Natació publicitat estiu 2014

Page 1: Natació publicitat estiu 2014

Com cada estiu, ens trobem a la recta final de la temporada. És per això que ja comencem a preparar la següent amb la mateixa il·lusió i empenta que cada any i on el nostre objectiu serà continuar i si pot ser millorar, els nostres èxits individuals i de club. Un dels èxits més importants que ja hem aconseguit com a club a sigut poder organitzar per primera vegada els cursets de natació d’estiu de Castellvell. Durant aquest any hem seguit participant en les competicions d’hivern que s’organitzen a Vila-seca, Valls i Salou. A més, a la Final del Trofeu Diputació del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre el Gerard Gallego va aconseguir un 5è lloc en 25 esquena i l’Andrea Gallego va aconseguir una medalla de bronze en 25 lliures i un 4t lloc en 25 esquena. Al Provincial de Natació a la Fase Territorial del Camp de Tarragona, el Gerard va aconseguir un bronze i un 4t lloc i l’Andrea 2 ors.

En Salvament i Socorrisme, hem participat en 3 competicions i en els Campionats de Catalunya d’hivern en piscina també vam aconseguir molt bons resultats: l’Andrea 2 argents i un 4t, també hi van participar el Gerard, la Xènia, l’Albert, l’Helena, la Elisabet, la Qiao Lan, el Joaquim, el Josep i el David. El David i el Joaquim van quedar 1rs en llançament de corda. Vam quedar 4ts de

Catalunya en la classificació final conjunta masculí/femení en categoria absoluta i 6ns de

Catalunya en categoria d’edats.

A més, els proper 16 d’agost participem a les 6h de resistència de Riudecols, el 22 a les 6h de resitència de l’Aleixar i el proper 11 de setembre participarem a la Travessa al Port de Salou. També el 12 d’octubre participarem als Campionats de Catalunya de Salvament i Socorrisme de platja a Barcelona en les categories juvenil, junior i absolut. Volem agrair la participació de tots els nens/es i la col·laboració dels

CASTELLVELL

Horaris previstos segons nombre d’inscripcions i disponibilitat de la piscina. Places Limitades