N-6 Revista Futbol Femení

14
1-1 CD Morell - UE Tancat Suspès per la pluja! Nº 6 - 28 de setembre de 2014 http://cdmorellfemeni1415.blogspot.com.es/ L’únic quart jugat permet veure un CD Morell superior al rival, rematant fins a cinc cops a porteria femení aleví-infantil Presentació de l’equip: CD Morell- UE Tancat

description

N-6 Suspès per al pluja!

Transcript of N-6 Revista Futbol Femení

Page 1: N-6 Revista Futbol Femení

1-1 CD Morell - UE Tancat

Suspès per la pluja! aleví-infantil

L’únic quart jugat permet veure un CD Morell superior al rival, rematant fins a cinc cops a porteria

infantil del CD Morell.

EQUIP EDITORIAL- Susana Iglesias reportera gràfica- Ester Elías reportera gràfica- María Blanco redactora- Abril Nogués redactora i maquetació- Manuel Blanco video-imatges- Jordi Nogués redactor i maquetació

Núm 6- 28/9/2014

Comentaris i suggeriments: [email protected]

Page 3: N-6 Revista Futbol Femení

— 3 —— 3 —

Contingut

La crònica4 El CD Morell ofe-reix una mostra del que pot fer a la lliga.

Reportatge fotogràfic Fotografies del partit

i del viatge fins a Vila-real (Castelló)

— 5 —

La pluja ha espatllat la pre-sentació de l’equip.

Només s’ha jugat el pri-mer quart i als dos minuts

del segon, l’àrbitre —després de par-lar-ho amb els dos entrenadors— ha suspès definitivament el partit. I ha es-tat una llàstima, dons el CD Mo-rell ha demostrar ser millor conjunt que no pas l’UE Tancat.

Els cinc primers mi-nuts tots equips han demostrar el mateix: ex-cessiva temença a un rival poderós. Tot s’ha jugat al mig camp, sense profunditat, deixant les porteres inèdites.

Però al minut sis tot ha canviat. Un refús des del seu propi camp per part d’una jugadora vendrellenca ha entrat com una exhalació a la porteria defen-sada per la Maria Blanco. Aquesta juga-da tan desgraciada només ha servit per despertar una fera, una fera anomenada CD Morell.

Picat en el seu amor propi, l’equip ha tret les urpes i ha començat a cercar la porteria rival. La Maria Colmenar i la Júlia han xutat —l’una de ben a prop, i l’altra de lluny—, responent la portera

rival amb dues bones aturades. Alesho-res ha arribat el gol de l’empat.

Una bona combinació entre la Jú-lia i l’Abril —per la banda dreta— ha culminat amb una precisa assistència d’aquesta segona a la Clàudia des del la-teral de l’àrea gran. La golejadora more-

llenca, sola davant la portera, no ha perdonat.

Però no n’hi havia prou.

Era el minut deu i les noies d’en Xavi

Olivenza no volien anar-se’n al descans sen-

se guanyar. Novament la Ma-ria Colmenar i la Júlia han repetit els seus xuts, però el gol no ha volgut en-trar

No hi ha hagut temps per gairebé res més.

Només començar el segon quart una bona ocasió de l’UE Tancat l’aturat la Camila amb molt solvència.

Al minut dos de la represa, degut a que l’aigua no parava de caure i la inten-sitat era cada cop més elevada, l’àrbitre ha donat per acabat el partit.

Empatats a un i les noies del CD Mo-rell que acataven, rabioses, la decisió de l’àrbitre. Tenien ganes de guanyar.

— 7 —

Dalt: la prèvia del primer gol; l’Abril a punt de desmarcar-se per assistir a la Clàudia.

Sota: minut 2 del segon quart; l’àrbitre a punt de suspendre el partit.

Jugadora 1er 2n 3er 4art X ASS G AT

1- María Blanco 182- Abril Nogués 18 14- Maria Colmenar 18 25- Lucía Navarrete 18

9- Carme Cendra 210- Julia Vázquez 18 211- Clàudia Olivenza 18 1 113- Camila González 2 115- Xènia Peris 216- Noa Jurado 218- Katia Sánchez 18

les jugadores avui

minuts jugats a cada quart

L’estadística de les jugadores

Per l’elaboració d’aquesta estadística s’han utilitzat dades pròpies; qualsevol errada a l’acta arbritral no serà tinguda en compte.

Llegenda; X: xuts o rematades; ASS: assistències de gol; G: gols; AT: aturades; P: partits jugats

Darrers resultats

4-7-2014 - Amistós Cambrils * CD Morell- KE Intxaurdi: 2-1; Abril García (1), Abril Nogués (1)

14-9-2014 - III Torneig futbol-7 femení (El Morell) * CD Morell- Joventut Bisbalenca CF: 2-0 (Clàudia, María C.) * CD Morell- Escuela de Fútbol Fraga: 0-1 * CD Morell- AEM Lleida: 1-2 (María C.)

21-9-2014 - Amistós * Villarreal CF- CD Morell: 3-5; Clàudia (3), Xènia (1), Maria C (1)

28-9- 2014- Amistós; presentació de l’equip * CD Morell- UE Tancat: 1-1; Clàudia (partit suspès al minut 20)