Espectadors: 400 persones, aproximadament.

7
El Barça conquereix el Campionat de Catalunya Aleví masculí FESTA FUTBOL CATALÀ | 09/06/2019 El FC Barcelona alça la Copa del Campionat de Catalunya Aleví masculí en superar un batallador C. Gimnàstic Manresa a la final disputada a Martorell (7-2). BARCELONA, F.C. BARCELONA, F.C. 7 - 2 GIMNASTIC MANRESA, C. Jordi Saucedo, Gibert Jordana, Pau Cubarsi, David Saez, Marc Bernal, Lamine Yamal, Landry Farré. També han jugat: Max Bonfill, Albert Navarro, Shane Kluivert, Nouhoun Sylla, Xavi Castellanos, Dani Ávila.

Transcript of Espectadors: 400 persones, aproximadament.

El Barça conquereix el Campionat de Catalunya AlevímasculíFESTA FUTBOL CATALÀ | 09/06/2019

El FC Barcelona alça la Copa del Campionat de Catalunya Aleví masculí en superar un

batallador C. Gimnàstic Manresa a la final disputada a Martorell (7-2).

BARCELONA, F.C.

BARCELONA, F.C. 7 - 2GIMNASTIC

MANRESA, C.

Jordi Saucedo, Gibert Jordana, Pau Cubarsi, David Saez, Marc Bernal, Lamine Yamal, Landry

Farré. També han jugat: Max Bonfill, Albert Navarro, Shane Kluivert, Nouhoun Sylla, Xavi

Castellanos, Dani Ávila.

GIMNASTIC MANRESA, C.

GOLS

CONJUNT ARBITRAL

Roc Plans, Guiu Monsó, Joel Pleguezuelos, Martí Rivas, Roger Arnau, Alex González, Biel Benito.

També han jugat: Eduardo Martínez, Saúl Barrabés, Abel Otel.

Landry Farré (1-0, 2’); Marc Bernal (2-0,

9’); Shane Kluivert (3-0, 18’); Albert

Navarro (4-0, 27’); Lamine Yamal (5-0,

29’); Gibert Jordana (6-2, 34’); Shane

Kluivert (7-2, 43’).

Alex González (5-1, 30’; 5-2, 33’).

Rubén Mancera Anton (àrbitre principal), David Romero Sánchez i Eduard Romero Sánchez

(àrbitre assistents), Eudardo Hernández Cacho (4t àrbitre).

La final Aleví masculina entre el FC Barcelona i el C. Gimnàstic Manresa ha quedat

sentenciada en només dos minuts. És el temps que ha necessitat l’equip blaugrana per

obrir el marcador amb un xut ras dins l’àrea de Landry Farré. Ha estat un cop dur per als

manresans, però s’han aplicat de valent per arribar a la porteria rival i crear alguna

ocasió. Tanmateix, la gerra d’aigua freda ha caigut poc després, al minut 9, amb un xut

llunyà i ras de Marc Bernal que ha sorprès Roc Plans pel primer pal.

La ocasió més clara del Gimnàstic Manresa ha estat quan Eduardo Martínez ha

pressionat la sortida de pilota del porter Jordi Saucedo, aconseguint el premi i fent la

passada de la mort a Biel Benito. En comptes de xutar de primeres, però, ha volgut

controlar la pilota i Landry Farré ha recuperat la posició en el moment precís. Una

jugada individual de Nouhoun Sylla per la banda ha servit a Shane Kluivert per marcar

lliure de marca el 3-0. Tot i que el porter manresà no ha estat del tot encertat en el gol

marcat per Albert Navarro, el conjunt dirigit per Sergi Martínez ha lluitat fins al final i

no ha donat cap pilota per perduda.

Alex González ha donat ales als seus companys amb un xut creuat, tot i que un minut

abans, una conducció de David Saez ha servit per a que Lamine Yamal marqués el

cinquè en agafar el refús del porter que ell mateix ha creat. En un mal servei de banda

dels blaugrana, Alex González ha retallat distàncies, però l’alegria del Gimnàstic s’ha

esfumat en la jugada següent quan, en un córner, Gibert Jordana ha marcat el 6-2 amb

un xut ras ben col·locat. Shane Kluivert ha tancat al resultat amb un fort xut dins l’àrea.

Les entregues de les medalles i la rèplica de la Copa al conjunt arbitral ha anat a càrrec

del directiu i delegat de l’FCF al Barcelonès, Francesc Folguera, i del directiu Jaume

Plaza. El plat de subcampió al C. Gimnàstic Manresa l’ha donat Jaume Plaza. I la

Copa de campions de Catalunya al FC Barcelona l’ha entregat Francesc Folguera.